Cuká,chcípá,v nižší rychlosti nejede

Diskuze nad technickými problémy

Moderátoři: j-z, Velkocus

Odpovědět
Stew

Cuká,chcípá,v nižší rychlosti nejede

Příspěvek od Stew »

Ahoj, mám motkolo Petrol biker 48ccm, mám ho od kámoše který ho měl doma a asi 2 roky ho nepoužíval,před tím fungovalo bez problémů. Kolo fungovalo v pohodě,jen maximalka byla cca 38/h a pak se kolu tak vteřinku chtělo pak ne, když jsem vypl benzín na chvíli tak i 53km/h, ale teď mi kolo začalo pri rozjezdu klepat a cukat, dělá to při rychlosti menší než 20, když v této rychlosti pustim plyn kolo začne cukat a chcípne, má slabý výkon, maximalka jen 33km/h a docela mu to trvá se tam dostat, to vypnutí benzínu na pár vteřin to už vůbec neovlivňuje, to samé do kopců jakmile se to zpomalí na tuto rychlost ( i při plném plynu). při vyšší rychlosti už to tolik nedělá ale pořád to zde je, směs je trochu bohatší, svíčka jde do černa, volnoběh vůbec nedrží,střílí z výfuku, vystřelí a cukne,atd, zkoušel jsem nastavení jehly v karburátoru, vůbec nic, dát pryč plastovou krytku karburátoru a nechat jen filtr,dát pryč krytku výfuku, pohrát si s přívodem benzínu,a ruzně jsem tyto věci kombinoval ale bez úspěchu, karburátor jsem vyčistil, zjistil jsem že těsnění výfuku se začíná oddělávat ale při zadělání páskou která zvládá vysoké teploty pořád nic, mícham 1:33, opravdu už nevím co s tím je a byl bych moc rád za radu
Odpovědět