Po 10 letech existence se tým MOTOKOLARI.CZ rozhodl toto fórum vypnout a síly přesměrovat pouze na FACEBOOK. Důvodem je zejména nárůst spamových útoků, na což už prostě nikdo z nás nemá energii.
UPOZORNĚNÍ: od 1. 1. 2027 dojde k vypnutí fóra!
Střílení do výfuku
Střílení do výfuku
Ahoj, chtěl bych se zeptat co způsobuje střílení do výfuku při startování studeného motoru. Motor normálně cjytne pak se ozve střela do výfuku a zdechne. ale jakmile se motor malinko ohřeje už běží normálně i dobře táhne.
- j-z
- Administrátor
- Kraj: Hlavní město Praha
- Počet motokol: 1
- Fotky: http://www.motokolari.cz/app.php/gallery/album/4
Re: Střílení do výfuku
To mi pri zajizdeni delalo taky, bylo to roztomile stylovy, takovej Laurin a Klement
.
Casem to zmizelo samo, resp. po dotazeni svorniku valce (tam to prisavalo) a vejfuku (tam to prdlalo). Tipoval bych na ten vejfuk, pokud mas Sunway, mozna se ti tesneni vytavilo.
viewtopic.php?f=27&t=45&p=1201#p1201
Jinak to samozrejme muze byt nastaveni karbce-moc bohaty.
Casem to zmizelo samo, resp. po dotazeni svorniku valce (tam to prisavalo) a vejfuku (tam to prdlalo). Tipoval bych na ten vejfuk, pokud mas Sunway, mozna se ti tesneni vytavilo.
viewtopic.php?f=27&t=45&p=1201#p1201
Jinak to samozrejme muze byt nastaveni karbce-moc bohaty.
Mám opačný názor.Chudá směs střílí do výfuku.Může přisávat vzduch.Když se ohřeje tak to
už hoří.Tor
už hoří.Tor
Možná že to přisávalo falešný vzduch, hlava byla volnější. Těsnění pod výfukem je ok. Jestli je v pořádku nebo v nepořádku směs to si nedovolím odhadnout. Přiznám se že ani pořádně nevím, jak ji štelovat.
- j-z
- Administrátor
- Kraj: Hlavní město Praha
- Počet motokol: 1
- Fotky: http://www.motokolari.cz/app.php/gallery/album/4
Jasně.Tor158 píše:Mám opačný názor.Chudá směs střílí do výfuku.Může přisávat vzduch.Když se ohřeje tak to
už hoří.Tor