Firehorse80 1 motokolo

Kde koupit, na co se zaměřit, jaký typ, ...

Moderátoři: j-z, Velkocus

Odpovědět
2nack

Firehorse80 1 motokolo

Příspěvek od 2nack »

Zdravím chci se zeptat, jestli je dobrá volba koupit firehorse z edarky, nejake zkusenosti s motorkami mam ale vzdy jen ve 4 taktu, a popripadne co vse dokoupit a vymenit pred prvnim nasazeni chci to mit zatim na dojizdeni do skoly nez si udelam papiry na a1. Diky za odpoved :D
Boubik
Kraj: -jiný, mimo ČR-
Počet motokol: 1

Re: Firehorse80 1 motokolo

Příspěvek od Boubik »

Ja som s týmto motorom veľmi spokojný a najazdil som s ním tisícky kilometrov. Jediné čo s motorom urobiť je vymeniť čínske guferá za tuzemské. Treba použiť typ GP NBR 15x27x7 na obidve strany. Pasuje aj pod magneto. To 15x27x5 môže strhnúť a može dôjsť vo výkone ku strate kompresie a úniku palivovej zmesi a pridretiu piestu alebo válca. Treba to dobre zabehnúť. Ako olej používam syntetiku Kaufland 2t. Na zábeh som dal syntetiku v pomere 25:1 a potom som postupne uberal. Teraz riedim 38:1. Samozrejme že ho netočím na plný kotol ale len na nejaké 3/4 otáčky maximálne. Nepoužívať čínsku reťaz ale kúpiť si kvalitnú ČZ 415HD tá prežije aj dva motory. Ak chceš jazdiť na väčšie vzdialenosti pouvažuj nad kúpou 4l palivovej nádrže. Ak chceš vyliezť aj na strmšie kopce aj so setovou 44z rozetou bez prišlapávania budeš musieť investovať do tuningového výfuku s expanznou komorou. Ten však robí veľký randál takže budeš k nemu potrebovať nejaký tlmič. Ak ťa moje rady oslovili, skús pozrieť môj YouTube kanál Lubomír 1984
Odpovědět